Cocu: ’WK-gangers blijven’

Deel via social media:

Bronvermelding
John Claessens
Redacteur
PSV-trainer Phillip Cocu.
Auteur
Van onze Telesportredactie
Publicatie datum

Phillip Cocu gaat ervan uit dat hij ook volgend seizoen gebruik kan maken van Memphis Depay en Georginio Wijnaldum. Het tweetal stond vier weken lang in de schijnwerpers tijdens het WK, maar de trainer van PSV verwacht dat zij nog minstens een jaar in Eindhoven te bewonderen zijn.

 „Het is logisch dat er belangstelling voor die jongens is. Maar ik denk dat ze bij PSV blijven. Waarom? Dat zegt mijn gevoel”, aldus Cocu, die vanavond tegen Sankt Pölten kan rekenen op een goed gevuld Philips Stadion. Seizoenkaarthouders mogen vanavond gratis naar binnen, terwijl de losse kaarten ook zijn uitverkocht.

Normaal gesproken zou PSV ten koste van de Oostenrijkse formatie moeiteloos de vierde voorronde van de Europa League moeten halen. De tegenstander van vanavond speelt op het tweede niveau in Oostenrijk en heeft het Europese avontuur te danken aan een behaalde en overigens verloren bekerfinale tegen Red Bull Salzburg. In de vorige ronde werd afgerekend met het Bulgaarse Botev Plovdiv.

Cocu: „Sankt Pölten is een ploeg die er enorm op kan vliegen. We moeten waken voor onderschatting, maar als wij ons niveau halen, zijn wij natuurlijk de favoriet. Naar deze wedstrijd hebben we de hele voorbereiding toegeleefd.”

Vermoedelijke opstelling PSV:

Zoet; Brenet, Bruma, Hendrix, Ritzmaier; Hiljemark, Vloet, Maher; Narsingh, De Jong, Locadia.

Deel via social media: