Gio: 'Hopelijk nog plek voor ons op Coolsingel'

Deel via social media:

Bronvermelding
Hollandse Hoogte
Redacteur
Giovanni van Bronckhorst gaat uit zijn dak.
Auteur
Van onze Telesportredactie
Publicatie datum

Giovanni van Bronckhorst geniet met volle teugen van de festiviteiten na het kampioenschap van Feyenoord. Vandaag is de huldiging, waar de massaal toegestroomde supporters de ploeg zullen eren. 
 

"Volgens mij is de Coolsingel al helemaal vol. Ik hoop dat ze voor ons nog plek hebben", grapte de trainer maandagochtend op Radio 538. De titel betekent veel voor hem. "Bij andere clubs ben ik kampioen geworden, maar niet bij de club waar ik ben opgegroeid. Dit is voor mij wel heel speciaal, het was iets wat ontbrak op mijn erelijst."

"Het is natuurlijk super om zo'n dag te beleven", blikte Van Bronckhorst terug op de zondag. "Je voelt aan alles dat het goed gaat komen, maar uiteindelijk moet je nog presteren. Dat hebben we uitstekend gedaan. Ik denk dat wij de gunfactor hebben gehad, maar we hebben ook uiterst goed gepresteerd en het verdiend."

Na het vieren van het kampioenschap in De Kuip ging het feest zondagavond elders in de stad verder. "We zijn naar de SS Rotterdam gegaan, daar hebben we een groot feest gehouden met familie, vrienden en mensen van de club." Maandagochtend wordt de selectie eerst ontvangen door burgemeester Ahmed Aboutaleb, aansluitend vindt de huldiging plaats.

Lees alles over de titel van Feyenoord in het TELESPORT-dossier.

Bronvermelding
TELESPORT
Redacteur
Lees bij TELESPORT alles over de titel van Feyenoord.

 

Deel via social media:

Meer over