’Ik zet mijn geld al op Ajax’

Deel via social media:

Bronvermelding
Rene Bouwman
Redacteur
Queensy Menig heeft gescoord.
Auteur
Van onze Telesportredactie
Publicatie datum

Queensy Menig kreeg door zijn gruwelijke misser tegen Roda JC naar eigen zeggen de hele wereld over zich heen. De beelden zijn zo ongeveer alle landen doorgegaan. De snelle Ajax-huurling van PEC beloofde zijn ploeggenoten en de fans om het goed te maken tegen Feyenoord.

"Belofte maakt schuld en ik ben een man van mijn woord”, glunderde de speler van de openingstreffer tegen Feyenoord. „Natuurlijk ben ik met mijn eigen ploeg bezig. Voor PEC telt er slechts één ding en dat is handhaving. Tegen Roda JC hadden we een stap kunnen zetten en dat deden we niet. Dan moet je tegen Feyenoord een punt pakken. En dan ben ik eerlijk, ik heb ook nog een speciaal gevoel voor Ajax. Ik heb mijn hele jeugd daar gespeeld, ik ben officieel nog Ajacied en ik heb van iedereen uit die omgeving heel veel berichten gehad na die misser tegen Roda. Dat waardeer ik enorm. Daarom wilde ik goed spelen en scoren.”

Lees ook:

Traoré: 'Kritiek van fans signaal voor mij'
'Geen wedstrijdje tussen Dolberg en mij'
Van Polen: 'Ik hoop stiekem dat Ajax kampioen wordt'

Menig zag dat Feyenoord na de vroege achterstand flink terugknokte. Toch was hij minder onder de indruk van de Rotterdammers dan eerder dit seizoen van Ajax. „Ik zet mijn geld alvast op Ajax”, antwoordde de spits op de vraag wie er straks aan het langste eind trekt.

Deel via social media:

Meer over