GPPRO - Experts blikken vooruit op F1-seizoen

Deel via social media:

Bronvermelding
Reuters
Redacteur
Het nieuwe seizoen begint zondag met de GP van Australië.
Auteur
Van onze Telesportredactie
Publicatie datum

In aanloop naar het nieuwe Formule 1-seizoen peilt TELESPORT de meningen van diverse autosport-experts. Deze maal ondervragen we Tom Coronel, die rond de eeuwwisseling diverse malen testte voor het team van Arrows en sinds 2005 in het World Touring Car Championship acteert.

Wie wordt er wereldkampioen?

,,Lewis Hamilton. Met twee vingers in z’n neus. Voor Valtteri Bottas is het zijn eerste jaar bij Mercedes. Die moet wennen. Aan het team, de structuur, de werkwijze. Zoiets gaat altijd gepaard met probleempjes. En Hamilton is stabiel en heeft een echte killermentaliteit. Die moordt iedereen uit.”

Bekijk hier ook de voorspellingen van:
Christijan Albers
Robert Doornbos
Jan Lammers
- Giedo van der Garde

Bronvermelding
Telesport
Redacteur
Jan Lammers, Christijan Albers, Tom Coronel, Giedo van der Garde en Robert Doornbos blikken deze week vooruit op de openingsrace.

Wat verwacht je van Max Verstappen?

,,Ik verwacht een paar mooie resultaten. Vorig jaar kwam het als een verrassing, dit jaar is alles gepland. Ik zet in op drie zeges en in totaal negen podiumplaatsen. Maar wereldkampioen? Hou op! Ik gun het Max van harte, maar een titel mag best iets langer op zich laten wachten. Want wat is voor die jongen dan de volgende stap nog?”

Bronvermelding
Telesport
Redacteur
Tom Coronel: ,,Lewis Hamilton moordt iedereen uit.”

Wie wordt de grote verrassing van het seizoen?

,,Esteban Ocon. Veel mensen zegt die naam nu nog niets, maar die jongen kan serieus rijden. Hij is de Formule 3-kampioen van 2014, voor Max Verstappen. Dan kan je iets. Hij zit gewoon op dezelfde level als Max. De vraag is vooral hoe hij zich vanaf nu verder gaat ontwikkelen.”

Team GPPro: Bottas-Räikkönen-Sainz-Ocon

Schrijf je nu ook in het Formule 1-spel GPPro van Telesport en maak kans op een reis voor twee personen naar de Grand Prix van Bahrein.

Extra prijs

De belangstelling voor GPPRO is enorm. De teller staat inmiddels op bijna 30.000 deelnemers en daarom is besloten om ook aan de 35.000e inschrijver een arrangement voor twee personen naar de GP van Bahrein toe te kennen. Er wordt al een reis naar de GP van Bahrein verloot onder degenen die zich nu al hebben ingeschreven.

Bronvermelding
Telesport
Redacteur
De Grand Prix van Australië is de eerste van de in totaal 20 op de kalender.

 

Deel via social media:

Meer over