Doe mee en win gratis hotelovernachting

Publieksprijs: stem nu!

Deel via social media:

Bronvermelding
ANP
Redacteur
.
Auteur
Van onze Telesportredactie
Publicatie datum

Het regende gouden medailles in februari. Daarom zijn er deze keer liefst acht genomineerden voor de TELESPORT Publieksprijs. Het aanbod van Nederlandse sporters bestaat louter uit wereldkampioenen.

Kai Verbij sloeg afgelopen weekeinde toe bij de WK sprint in Calgary, terwijl Jan Smeekens de 500 meter op zijn naam schreef bij de WK afstanden in Gangneung. Sven Kramer, Kjeld Nuis en Ireen Wüst pakten allemaal twee keer goud bij datzelfde toernooi.

Ook de paralympische sporters lieten zich op fraaie wijze gelden. Snowboarders Bibian Mentel en Chris Vos veroverden in Canada allebei twee wereldtitels. Skiër Jeroen Kampschreur realiseerde in het Italiaanse Tarvisio zelfs een triple bij de WK skiën voor paralympiërs.

De winnaar van deze Publieksprijs ontvangt van Corendon Vliegvakanties een geheel verzorgde vakantie voor twee personen in Europa. Het deelnemende publiek, dat via telesport.nl kan stemmen, maakt kans op een gratis overnachting in het luxueuze Corendon Vitality Hotel in Amsterdam. Wilt u kans maken op deze prijs? Breng hier uw stem uit en stuur een mailtje met uw gegevens naar telesport@telegraaf.nl.

Aan het einde van het jaar mag het publiek uit de 12 maandwinnaars de meest aansprekende sporter van 2016 kiezen.

Deel via social media:

Meer over