Doe mee en win gratis hotelovernachting

Publieksprijs: stem nu!

Deel via social media:

Bronvermelding
ANP en Matty van Wijnbergen
Redacteur
De genomineerden
Auteur
Van onze Telesportredactie
Publicatie datum

Voor de TELESPORT Publieksprijs van januari zijn vier ijzersterke kandidaten in de race. Alle genomineerde sporters veroverden afgelopen maanden een gouden medaille bij een EK of een WK.

Michael van Gerwen kroonde zich tot leider van de Telesport Index met een vlekkeloos optreden bij het WK darts. In Londen pakte de 27-jarige Nederlander voor de tweede keer de wereldtitel.

Voor Ireen Wüst was er voor de vijfde keer een gouden medaille bij de EK allround schaatsen. Sven Kramer veroverde in Thialf zelfs al voor de negende keer die titel. Kai Verbij sloeg toe bij de EK sprint, die voor het eerst werden georganiseerd.

De winnaar van deze Publieksprijs ontvangt van Corendon Vliegvakanties een geheel verzorgde vakantie voor twee personen in Europa. Het deelnemende publiek, dat via telesport.nl kan stemmen, maakt kans op een gratis overnachting in het luxueuze Corendon Vitality Hotel in Amsterdam. Wilt u kans maken op deze prijs? Breng hier uw stem uit en stuur een mailtje met uw gegevens naar telesport@telegraaf.nl.

Aan het einde van het jaar mag het publiek uit de 12 maandwinnaars de meest aansprekende sporter van 2016 kiezen.

 

Deel via social media:

Meer over