Eindhovenaren speuren op transfermarkt naar kwaliteitsimpuls

PSV wikt en weegt na vertrek Jozefzoon

Deel via social media:

Bronvermelding
HOLLANDSE HOOGTE
Redacteur
Als alle formaliteiten zijn afgerond vertrekt Florian Jozefzoon naar Brentford. Hij is de volgende vleugelaanvaller die PSV verlaat.
Auteur
Jeroen Kapteijns
Publicatie datum
EINDHOVEN -
PSV wikt en weegt over versterking van de aanval. Technisch manager Marcel Brands heeft enkele lijntjes uitgeworpen voor de laatste dagen van de transfertermijn, maar houdt ook de optie open dat er uiteindelijk toch niemand meer bijkomt. „Het is heel lastig om een kwalitatief goede speler te halen in januari”, verduidelijkt Brands.

Na Luciano Narsingh (Swansea City) en Luiz Beto da Silva (FC Gremio) wordt Florian Jozefzoon de derde aanvaller die deze transferstermijn vertrekt uit Eindhoven. PSV heeft een principe-akkoord met de Engelse Championship-club Brentford over een transfer van de aanvaller, die de medische keuring al met positief resultaat heeft doorlopen.

Jozefzoon en Brentford zijn ook al persoonlijk akkoord. Naar verwachting worden de laatste geschilpunten tussen de Engelse club en PSV vanochtend opgelost. Als dat lukt voor het middaguur, dan kan Jozefzoon morgen op Stamford Bridge in de FA Cup-wedstrijd tegen Chelsea zijn debuut maken voor Brentford.

Jozefzoon kwam drieënhalf jaar geleden voor 275.000 euro van RKC Waalwijk naar PSV, dat van Brentford een transfersom van circa 500.000 euro zal incasseren. Jozefzoon heeft dit seizoen in vijf korte invalbeurten slechts 52 speelminuten gemaakt.

Ondanks de bescheiden inbreng van de reserve dit seizoen, heeft trainer Phillip Cocu eerder aangegeven dat er na een vertrek van Narsingh, Beto én Jozefzoon nog een aanvaller bij moest komen.

 

 

Deel via social media:

Meer over