'Excelsior verwacht PSV-aanwinst maandag te presenteren'

Deel via social media:

Bronvermelding
ANP Pro Shots
Redacteur
Jordy de Wijs
Auteur
Van onze Telesportredactie
Publicatie datum
Excelsior-trainer Mitchell van der Gaag verwacht dat zijn club aanstaande maandag PSV'er Jordy de Wijs kan presenteren als nieuwste aanwinst. 

PSV en Excelsior treffen elkaar zaterdag bij de hervatting van de Eredivisie. Van der Gaag vermoedt dat die confrontatie de reden is waarom PSV nog geen groen licht heeft gegeven voor de verhuur van De Wijs. Zo stelt hij tegenover RTV Rijnmond.

Overigens erkent PSV-coach Phillip Cocu dat De Wijs toe is aan een verhuur aan een eredivisieclub, maar wil voordat hij ermee instemt meer duidelijkheid hebben over de invulling van zijn eigen selectie. Daarbij draait het bijvoorbeeld om de invulling van de linksbackpositie, waarop reserve Simon Poulsen zijn zinnen heeft gezet op een vertrek. 

De Wijs gaf eerder aan, dat een verhuur aan Excelsior zo goed als rond was en dat hij alleen nog wachtte op het akkoord van PSV. "Ik ben eraan toe om in de Eredivisie te gaan spelen. Ik heb een goed gesprek gehad met Mitchell van der Gaag (trainer Excelsior, red.) en Ferry de Haan (directeur Excelsior, red.). Ik ga er het liefst zo snel mogelijk heen”, aldus de verdediger, die voorlopig dus nog in de wachtkamer zit.

Deel via social media:

Meer over