Jordy de Wijs (PSV) moet geduld hebben

Deel via social media:

Bronvermelding
Rene Bouwman
Redacteur
Jordy de Wijs
Auteur
Van onze Telesportredactie
Publicatie datum
EINDHOVEN -
PSV’er Jordy de Wijs zou liever nog vandaag dan morgen aan de slag gaan als huurling bij Excelsior, maar de jonge verdediger moet geduld hebben.

PSV-trainer Phillip Cocu erkent dat De Wijs toe is aan een verhuur aan een eredivisieclub, maar wil voordat hij ermee instemt meer duidelijkheid hebben over de invulling van zijn eigen selectie. Daarbij draait het bijvoorbeeld om de invulling van de linksbackpositie, waarop reserve Simon Poulsen zijn zinnen heeft gezet op een vertrek. ,,We moeten goed kijken naar de samenstelling van onze eigen selectie. Het moet niet zo zijn, dat we Jordy nu laten gaan, terwijl we hem achteraf gezien nog hard nodig hadden. We gaan niet tot het laatste moment wachten, maar we moeten wel meer duidelijkheid hebben, voordat we instemmen met een verhuur.”, aldus Cocu.

De Wijs gaf eerder aan, dat een verhuur aan Excelsior zo goed als rond was en dat hij alleen nog wachtte op het groene licht van PSV. ,,Ik ben eraan toe om in de Eredivisie te gaan spelen. Ik heb een goed gesprek gehad met Mitchell van der Gaag (trainer Excelsior, red.) en Ferry de Haan (directeur Excelsior, red.). Ik ga er het liefst zo snel mogelijk heen”, aldus de verdediger, die voorlopig echter nog in de wachtkamer zit.

Deel via social media:

Meer over