Narsingh mist hervatting eredivisie

Deel via social media:

Bronvermelding
Hollandse Hoogte
Redacteur
Luciano Narsingh
Auteur
Van onze Telesportredactie
Publicatie datum
Hoewel de kuitblessure, die PSV-aanvaller Luciano Narsingh heeft opgelopen tijdens het trainingskamp in het Spaanse Jerez de la Frontera, niet heel ernstig is, mist hij naar verwachting wel de herstart van de competitie zaterdag tegen Excelsior. ,,De situatie van Luciano wordt per dag bekeken. Hij wordt behandeld door de fysiotherapeuten”, aldus trainer Phillip Cocu. Op de achtergrond speelt ook nog steeds de wens van Narsingh om deze maand een transfer te maken. Swansea City toonde in een eerder stadium interesse.

Met het oog op een eventueel vertrek van Narsingh liggen er wellicht kansen voor de Peruaanse aanvaller Luiz Beto da Silva, die normaal zijn wedstrijden in Jong PSV speelt. De aanvaller ging al met zijn land naar de Copa America, maar was tot voor kort niet in beeld bij de hoofdmacht van PSV.

Bronvermelding
Hollandse Hoogte
Redacteur
Luiz Beto da Silva

Op het trainingskamp van PSV mocht hij samen met ploeggenoten Pablo Rosario en Damian van Bruggen de laatste dagen meedraaien bij het eerste en van dat drietal trainde Beto ook gisteren met het team van Cocu mee. ,,Hij kan heel goed voetballen, maar er komt wel meer bij kijken”, aldus Cocu. ,,Er zijn andere aspecten van het spel, waar hij ook hard aan moet werken. Jonge spelers moeten het zelf afdwingen dat ze een kans krijgen bij het eerste. Die kansen komen niet zomaar.” Een van de dingen die de balvaardige Beto moet leren is het consequent vervullen van zijn defensieve taken, iets wat in zijn vaderland niet op die manier van hem wordt gevraagd.

Jürgen Locadia

Hoewel Cocu in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft ook heeft geëxperimenteerd met een 4-4-2 systeem lijken er de komende periode kansen te liggen op de flanken. Behalve Narsingh ontbreekt immers ook nog altijd Jürgen Locadia bij PSV. Het is de bedoeling, dat de aanvaller na een kijkoperatie aan zijn knie volgende week de individuele veldtraining hervat en samen met een fysiotherapeut gaat toewerken naar een rentree. De aanvaller, die al vrijwel de hele eerste seizoenshelft miste, zal nog minimaal drie à vier weken uit de roulatie zijn, is de verwachting.

Deel via social media:

Meer over