Herstelde Sinkgraven 'kan nog veel beter'

Deel via social media:

Bronvermelding
ANP
Redacteur
John Heitinga in gesprek met Daley Sinkgraven (links).
Auteur
Van onze Telesportredactie
Publicatie datum

Daley Sinkgraven is bijna een jaar Ajacied. De afgelopen weken moest de 20-jarige middenvelder vanwege een knieblessure toekijken, maar nu hij bijna helemaal is hersteld, kijkt hij weer met bravoure vooruit.

"Het kan nog veel beter", aldus de oud-speler van sc Heerenveen op de website van Ajax.

"Als je ziet wat ik bij Heerenveen heb gepresteerd en hier heb laten zien, dan kan het  allemaal nog veel beter. Ik heb er geen verklaring voor, maar ik denk dat het allemaal wel goed gaat komen. Ik moet gewoon hard trainen, dan ga je als voetballer vanzelf beter spelen."

Met zijn knie gaat het de goede kant. "Ik heb bijna geen last meer, alleen bij het buigen voel ik nog wel wat pijn. In korte, felle partijtjes moet ik misschien nog iets inhouden, maar de rest van de oefeningen kan ik honderd procent meedoen. Het was eigenlijk mijn eerste grote blessure. Het was lastig, want je wilt natuurlijk altijd voetballen, maar ik ben er goed uitgekomen."

Maak het volgen van de eredivisie nu nog spannender. Stel je eigen droomelftal samen en daag je vrienden en familie uit. Speel gratis mee op EredivisiePRO.nl.

EREDIVISIE

Bekijk ook de uitslagen, karakteristieken en stand in de eredivisie.

Deel via social media:

Meer over