Ilkay Gündogan één van grote transferdoelen in Amsterdam

Guardiola pakt door

Deel via social media:

Redacteur
Txiki Begiristain (r.) in gesprek met Ilhan Gündogan
Auteur
Van onze Telesportredactie
Publicatie datum

Het bliksembezoek van Bayern München-coach Pep Guardiola aan Amsterdam, dat geheim had moeten blijven, stond zoals Telesport meldde in het teken van het transfergeweld van Manchester City.

Waar Riechedly Bazoer (Ajax) en Jetro Willems (PSV) in de hoofdstad ook kort ter sprake kwamen, is er al concreet onderhandeld over de komst van de Duitse sterspeler Ilkay Gündogan. In de conference room van het Conservatorium Hotel spraken Guardiola en Txiki Begiristain (technisch directeur van City) uitgebreid met Ilhan Gündogan, de oom en zaakwaarnemer van de 25-jarige middenvelder van Borussia Dortmund.

De onderhandelingen zullen in Duitsland heel wat stof doen opwaaien, omdat Guardiola’s huidige club Bayern München ook al ruim twee jaar interesse toont in de Duitse international van Turkse afkomst.

Nu probeert Guardiola dus Bayern-target Gündogan, die in Dortmund een contract tot de zomer van 2017 heeft, naar Manchester te loodsen. En dat terwijl hij de topclub uit Beieren had beloofd tot het einde van het seizoen zijn volledige focus te houden op de Rekordmeister, die nog in de race is voor de Duitse landstitel, de DFB-pokal en de Champions League.

Deel via social media:

Meer over