Kamp Rusnak houdt alles open

Deel via social media:

Bronvermelding
ANP
Redacteur
Cambuur-speler Albert Rusnak viert zijn doelpunt.
Auteur
Van onze Telesportredactie
Publicatie datum

FC Groningen maakte de komst van Albert Rusnak (20) al wereldkundig, maar zo lang er nog geen druppel inkt onder het 3,5 jarig contract in de Euroborg staat, wordt keihard beweerd dat alles nog mogelijk is.

„Groningen kan een akkoord hebben met Manchester City, maar van onze kant is er nog niets getekend en is alles nog mogelijk’’, laat zaakwaarnemer Aidy Ward vanuit Engeland met stelligheid weten.

Het geeft een bizarre wending aan de transfersoap rond de spelmaker. Het overtuigt SC Heerenveen er tevens van dat zij de noorderlingen nog altijd in de wielen kunnen rijden en de Slowaak voor de neus van de Groningers kunnen wegkapen. Zij zijn nog altijd in gesprek met City en ontvingen tot gisteravond laat geen enkel signaal dat het een ’done deal’ is.

Ondertussen rekent trainer Erwin van de Looi ’gewoon’ op de komst van de middenvelder, waarmee hij afgelopen woensdag een ’heel goed’ gesprek had. „Voor zover ik weet, gaat hij gewoon met ons mee op trainingskamp naar Spanje op 3 januari’’, zegt de coach.

Deel via social media: