Geen probleem met Robben

Deel via social media:

Bronvermelding
Rene Bouwman
Redacteur
Robin van Persie en Arjen Robben.
Auteur
Van onze speciale verslaggever
Publicatie datum

Volgens aanvoerder Robin van Persie is er tussen hem en Arjen Robben geen enkele wrevel. "Dat wordt een beetje gecreeërd omdat ik niet langer wilde wachten op Arjen voor de warming-up in de halve finale tegen Argentinië. Hij had extra tijd nodig om zich klaar te maken terwijl ik mijn tijd nodig had voor mijn vaste oefeningen voor de wedstrijd en daarom ben ik uiteindelijk naar buiten gegaan. Arjen weet dat.”

Bij Manchester United is het Van Persie vaak zelf die laat is. "In Engeland is het een traditie om met z’n allen tegelijk naar buiten te gaan. Echter, als ik nog aan het tapen ben, met m’n teenkousen bezig ben of andere friemeltjes, zeg ik ook vaak: ga alvast maar jongens. Niet iedereen hoeft op mij te wachten.”

Daley Blind

In tegenstelling tot bij de aanstelling van bondscoach Louis van Gaal als coach van Manchester United heeft Robin van Persie geen bemoeienis gehad met de aankoop van Daley Blind door de Engelse topclub. "Ik wist het wel, maar Van Gaal is zelf de beste man om Daley te kunnen beoordelen na hun gezamenlijke tijd bij het Nederlands elftal.”

Deel via social media: