Ronald de Boer: 'Frank heeft veel respect voor José'

Deel via social media:

Bronvermelding
ANP
Redacteur
Frank de Boer en José Mourinho
Auteur
Van onze Telesportredactie
Publicatie datum

Ronald de Boer heeft zich gemengd in de ruzie tussen zijn broer Frank en José Mourinho.

De trainer van Manchester United noemde Frank de Boer 'de slechtste trainer uit de geschiedenis van de Premier League' nadat De Boer kritiek op hem had geuit. "Het is jammer voor Marcus Rashford (spits van Manchester United, red.) dat Mourinho zijn trainer is", liet de voormalig trainer van Ajax weten. 

"Trainers hebben allemaal een verschillende filosofie als het gaat om het opleiden van talenten", zegt Ronald de Boer nu in gesprek met Sky Sports. "Niet goed of fout, maar simpelweg anders, dat moet je respecteren."

Bronvermelding
Dijkstra BV
Redacteur
Ronald de Boer

"Mourinho heeft (Alexis) Sanchez in januari gekocht, en natuurlijk is het waar dat dat niet goed is voor de ontwikkeling van Rashford. Hij zal nou minder spelen voor United", vervolgde Ronald de Boer. "Rashford is zonder enige twijfel één van de grootste talenten in de Premier League en zou tijdens het WK in Rusland een grote rol kunnen spelen (bij Engeland, red.)."

"Frank heeft veel respect voor José, maar lichtte dat er slechts uit. Als Rashford voor Ajax zou hebben gespeeld, was hij na twee slechte wedstrijden niet naar de kant gehaald. Maar hij speelt bij United. Daar is het anders na twee wedstrijden, en belandt hij op de bank", besluit Ronald. 

Deel via social media:

Meer over