Van Ginkel: 'Dan hoop ik dat ik me in de kijker speel'

Deel via social media:

Bronvermelding
ANP
Redacteur
Marco van Ginkel (rechts) tijdens het trainingskamp in Florida.
Auteur
Van onze Telesportredactie
Publicatie datum

Marco van Ginkel heeft veel te danken aan Chelsea, maar beseft dat een doorbraak bij de Engelse topclub een moeilijk verhaal gaat worden.

„Uiteindelijk heb ik misschien een keer een kans nodig, of een keer geluk met de trainer (nu Antonio Conte, red.). Ik doe mijn best bij de club waaraan ik ben verhuurd. Dan hoop ik dat ik me in de kijker speel. En anders niet. Dan ga ik ergens anders naartoe. We zullen het wel zien.”

Bronvermelding
Telesport
Redacteur
Zaterdag in De Telegraaf/Telesport: een uitgebreid interview met Marco van Ginkel.

Davinson Sanchez

De international van Oranje is niet gek. Hij ziet ook wel dat het steeds lastiger wordt om vanuit de top in Nederland aan te haken bij een topclub in het buitenland. „Het wordt de laatste jaren wel minder allemaal. Al speelt Davinson Sanchez nu bij Tottenham Hotspur, dus het kan altijd. Het is voor mij een opsteker dat ik Chelsea al ken. Maar je moet wel de kans krijgen. Anders moet ik wat anders gaan zoeken. Eerlijk gezegd ben ik er nu nog niet zo mee bezig.’’

Later dit seizoen spreekt hij vanzelfsprekend ook met PSV. Eindhoven blijft altijd een optie. ,,Ik heb het goed naar mijn zin en wil graag luisteren. Uiteindelijk leg ik alles naast elkaar en maak dan een keuze.”

Lees HIER het gehele interview met Marco van Ginkel.

Deel via social media:

Meer over