Ricciardo grapt over megacontract Verstappen

Deel via social media:

Bronvermelding
AFP
Redacteur
Daniel Ricciardo (l) en Max Verstappen.
Auteur
Van onze Telesportredactie
Publicatie datum

Max Verstappen en Daniel Ricciardo blikken met kerst voor de deur terug op het afgelopen Formule 1-seizoen. De twee Red Bull-coureurs vermaken zich prima met elkaar.

"Welke vraag heb je dit jaar het meest gekregen", vroeg Ricciardo in een video van de sponsor aan Verstappen. "Tot ik mijn contract tekende werd er vooral gevraagd waar ik naartoe zou gaan", aldus de Limburger. "Zeker aan het begin van het jaar, met alle problemen die ik had met de betrouwbaarheid van de wagen. Toen bleven ze dat maar vragen."

"Ik begreep dat je gewoon naar Helmut (Red Bull adviseur Helmut Marko, red.) en Christian (teambaas Christian Horner, red.) bent gegaan en hebt gezegd dat je weg zou gaan als je geen contract kreeg met 10 cijfers", suggereerde de Australiër vervolgens grappend. "Of, sorry, 9 cijfers."

Bronvermelding
Red Bull
Redacteur
Daniel Ricciardo vermaakt zich prima.

"Nee, nee, 10", was de snelle reactie van de lachende Verstappen.

Ricciardo: "Ow, 10 dus? En nu is het in orde?"

Verstappen: "We zijn er uiteindelijk uitgekomen."

Lees ook: - Max Verstappen (20) is de beste betaalde Nederlandse sporter.

Ricciardo sprak ook over zijn verwachtingen voor komend seizoen ten opzichte van de verwachtingen die hij voor het afgelopen seizoen had. "Voor het seizoen had ik hogere verwachtingen dan wat er uiteindelijk is uitgekomen", aldus de nummer 5 van het WK. "Maar na het moeizame begin waren mijn verwachtingen gedaald en die zijn uiteindelijk overtroffen. Ik had toen niet meer verwacht dat ik zo vaak op het podium zou staan. Jij hebt nog twee keer gewonnen."

Lees ook: - Verstappen: 'Mijn relatie met Räikkönen? Welke relatie?'

Deel via social media:

Meer over