Verstappen: 'Soms echt perplex van Hamilton'

Deel via social media:

Bronvermelding
EPA
Redacteur
Lewis Hamilton en Max Verstappen (r) op het podium in Japan.
Auteur
Van onze Telesportredactie
Publicatie datum

Wereldkampioen Lewis Hamilton weet Max Verstappen met enige regelmaat te verbazen, zo vertelt de Limburgse Formule 1-coureur in gesprek met Telesport.

"Reacties lezen over de race doe ik niet meer", aldus Verstappen. "Ik ben sinds een jaar via mijn telefoon veel minder actief op Twitter. Het is toch vooral afleiding en voegt weinig toe. Ik zat voorheen de hele dag op mijn telefoon te scrollen, zelfs terwijl ik met mensen aan het praten was. Daar was ik op een gegeven moment klaar mee. Nu, als we met vrienden zijn en het wordt te veel, leggen we allemaal de telefoons in het midden op tafel. Dan is het ook gelijk een stuk gezelliger.”

Lees ook:

Verstappen: 'Lekker karten in parkeergarage Monaco'

"Ik volg sowieso niet veel coureurs op social media", zegt Verstappen. "Ja, Daniel (Ricciardo, red.) en Lewis (Hamilton, red.). En Pierre (Gasly, red.) omdat het zo’n aardige gast is. Als ik zie wat Lewis allemaal doet in zijn vrije tijd, sta ik soms echt perplex. Die doet zoveel. Maar het is zijn leven. En hij wint races en kampioenschappen, dus dan is het prima. Je kunt moeilijk zeggen dat het voor hem niet werkt.”

Bronvermelding
Instagram Lewis Hamilton
Redacteur
Lewis Hamilton poseert regelmatig met roofdieren.

Lees het hele interview met Max Verstappen in de PREMIUM-editie van Telesport.

Deel via social media:

Meer over