Limburger grapt over andere aanbiedingen

Verstappen maakt zich niet druk

Deel via social media:

Bronvermelding
ANP
Redacteur
Max Verstappen (r) met teamgenoot Daniel Ricciardo.
Auteur
Van onze Telesportredactie
Publicatie datum

Max Verstappen blijft koel onder het verhaal dat Red Bull Racing vanaf 2019 niet meer rijdt met motoren van Renault, maar van Honda. 

 

"Ik maak me daar niet al te druk om", aldus Verstappen. "Het zijn speculaties. Ik weet voor mezelf één ding zeker en dat is dat ik volgend jaar bij Red Bull rijd met een Renault-motor. En daarna zien we wel."

"Het is mijn ambitie om volgend jaar mee te kunnen doen om het kampioenschap. Ik ga nu nog niet nadenken over 2019. Ik wil me eerst focussen op begin 2018. Dan weten we meer. Bovendien, misschien is Honda volgend jaar wel heel competitief.”

Mercedes en Ferrari

Verstappen heeft een contract bij Red Bull Racing tot en met 2019, maar na 2018 is een vertrek onder bepaalde voorwaarden eventueel mogelijk. Het is bekend dat men bij Mercedes en Ferrari gecharmeerd van hem is. Daar lopen na 2018 de contracten af van respectievelijk Valtteri Bottas en Kimi Räikkönen. Verstappen lachend, op de vraag of hij al andere aanbiedingen op zak heeft: "Ja, ik kan aan de slag in een supermarkt en een kledingwinkel.”

Deel via social media:

Meer over