Topoverleg PSV na volgende tik op transfermarkt

Deel via social media:

Bronvermelding
John Claessens
Redacteur
Directeur Toon Gerbrands en technisch manager Marcel Brands (r).
Auteur
Erik van Haren
Publicatie datum
EINDHOVEN -

PSV zet alles op alles om binnen 16 uur een nieuwe linksback te presenteren. De clubleiding was gisteren in Eindhoven nog druk in de weer, nadat er door de naam van topkandidaat Douglas Santos een streep kon.

Hamburger SV, de club waar linksback Santos onder contract staat, maakte bekend dat de Braziliaan in Duitsland blijft. HSV is na wekenlang gesteggel zelf niet in staat om een opvolger te vinden. De eerste twee Bundesliga-wedstrijden stond Rick van Drongelen opgesteld, omdat Santos niet tot de wedstrijdselectie behoorde.

Voor PSV is het wegvallen van de optie Santos een nieuwe klap tijdens de laatste dagen van de transfermarkt. De Brabanders bereidden eerder deze week nog een bod van 4 miljoen euro voor, maar de afgeketste deal van Luuk de Jong naar Bordeaux maakte de komst van Santos sowieso al lastig.

Marcel Brands

Technisch manager Marcel Brands zette na het vertrek van Jetro Willems (Eintracht Frankfurt) wekenlang in op de Braziliaan. PSV moet nu noodgedwongen overschakelen naar plan-B. Een linksback heeft absolute prioriteit voor trainer Phillip Cocu en de clubleiding, die echter niet zomaar met miljoenen kan smijten.

Kenneth Paal

De voorbije weken deed Kenneth Paal het naar behoren als linksback, maar hij is van nature geen verdediger. Ook Jordy de Wijs kan eventueel nog uit de voeten op die positie. Als PSV er nog in slaagt een speler aan te trekken, wordt De Wijs opnieuw verhuurd aan Excelsior.

Bronvermelding
Hollandse Hoogte
Redacteur
Kenneth Paal

In Eindhoven vond gisteren urenlang overleg plaats tussen de leiding. Ook ’s avonds was dat nog het geval. PSV hoopt vandaag alsnog een waardige vervanger voor Willems te kunnen presenteren. Maar de tijd dringt.

Deel via social media:

Meer over