Topaankopen moeten imposante Europese reeks redden

FC Porto kijkt mee bij PSV

Deel via social media:

Bronvermelding
Hollandse Hoogte
Redacteur
Teleurstelling bij Hirving Lozano, Davy Pröpper, Luuk de Jong en Marco van Ginkel.
Auteur
Van onze Telesportredactie
Publicatie datum

Met de twee grote aankopen, de Mexicaan Hirving Lozano en de van AZ overgenomen verdediger Derrick Luckassen in de basis hoopt PSV morgen in Kroatië te voorkomen dat de club na 43 jaar onafgebroken Europees voetbal komend seizoen niet actief is in de Europa League.

PSV oefende tijdens de laatste training in Eindhoven op meerdere varianten, maar het is zo goed als zeker dat Cocu morgen zijn grote aankopen laat starten. Lozano (prijskaartje 8 miljoen euro plus bonussen) en Luckassen (ruim 5 miljoen euro) zaten bij het treffen in het Philips-stadion op de bank. Alleen Lozano viel in de slotfase in. Luckassen zag hoe het centrale duo in de defensie worstelde.

PSV vliegt woensdag naar Kroatië voor de return met NK Osijek in de wetenschap dat een imposante reeks op het spel staat. PSV heeft samen met FC Porto de langste serie van alle Europese clubs te pakken. Met dit verschil dat de Portugezen, eveneens steevast van de partij sinds 1974, al geplaatst zijn voor het hoofdtoernooi van de Champions League.

Deel via social media:

Meer over