Ajax-trainer Keizer: 'We willen maar één ding'

Deel via social media:

Bronvermelding
ANP
Redacteur
Abdelhak Nouri in actie tijdens de oefenwedstrijd Ajax tegen Werder Bremen. Tijdens de wedstrijd ging Nouri circa twintig minuten voor tijd tegen de grond door hartritmestoornissen.
Auteur
Van onze Telesportredactie
Publicatie datum

Na de succesreeks in de Europa League was iedereen bij Ajax erop gebrand via de twee noodzakelijke voorrondes de Champions League te halen. Maar hoewel het eerste duel met rasse schreden nadert (25 of 26 juli), is er bij Ajax vanzelfsprekend niemand die daaraan denkt. "We zijn nog niet zo bezig met de voorronde van de Champions League, het draait nu eerst even om Appie", aldus trainer Marcel Keizer. 

Zaterdagavond ging Nouri tijdens de oefenwedstrijd circa twintig minuten voor tijd tegen de grond vanwege hartproblemen.

Op een gegeven moment moet, hoe moeilijk het ook is, toch de knop worden omgezet naar de Champions League. „Iedereen verwacht toch dat we daar uiteindelijk klaar voor zijn. Daarom hebben we een training gedaan die redelijk normaal was, maar nog niet met de normale focus. We moeten wel richting die wedstrijd gaan, ook al zijn onze gedachten nu voornamelijk bij Appie. We willen maar één ding: dat hij terugkomt en dat hij zo snel mogelijk weer op het veld staat,” aldus Keizer. 

Lees het hele artikel over Nouri in de Premium-editie van Telesport.

Deel via social media:

Meer over